Interview met recruiter Jurek

recruiter Jurek

 

Mijn naam is Jurek Zarzycki, ik ben 29 jaar oud.  Ik kom uit Polen en woon al 9 jaar in Nederland,  regio Amsterdam.  De laatste jaren ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de logistieke branche en als vestigingsmanager bij Adecco Nederland. Hier kwam ik er achter dat ik erg enthousiast werd van het contact met veel verschillende mensen. Zodoende ben ik meer richting recruitment en HR gegaan en uiteindelijk bij Check in Cleaning terecht gekomen.

Mijn werkzaamheden bij Check in Cleaning

Bij Check in Cleaning heb ik veel wisselende werkzaamheden, hierdoor blijft mijn werk uitdagend en leuk. Ook is m’n werkplek nooit hetzelfde, omdat ik elke keer in een ander hotel aan het werk ben. Ik maak makkelijk contact met de kandidaten die bij mij komen voor een baan en ik merk dat ze zich snel bij mij op hun gemak voelen. Zo ontstaat er eigenlijk altijd wel een leuk gesprek!

Bij Check in Cleaning werken we samen met vele grote en bekende hotels in Amsterdam. Om een goed beeld te krijgen van de sfeer, bezoek ik meerdere keren per maand alle hotels waarvoor we werken. Hierbij let ik op verschillende aspecten, zodat ik iedere kandidaat met juist hotel kan matchen. Dit vind ik een enorm leuke uitdaging!

Een ware teamspirit

Wat ik enorm waardeer aan mijn collega’s is de manier van samenwerken. Het contact verloopt vloeiend, want we kennen elkaar! We hebben korte lijntjes, waardoor problemen snel kunnen worden opgelost. Echt teamwork dus!

In mijn vrije tijd…

Naast mijn werk ben ik in de zomer vaak te vinden op muziek festivals, want ik ben een enorme muziekliefhebber (voornamelijk hardstyle). In de winter ga ik graag op wintersport, want ik ben dol op snowboarden!