Interview met Anna Severini

Mijn naam is Anna Severini, ik ben 39 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Servië en mijn moedertaal is Slowaaks. In mijn vrije tijd lees en fiets ik graag en houd ik enorm van een goed stuk oude kaas.

Mijn werkzaamheden bij Check in Cleaning

Ik ben opgeleid als onderwijzeres binnen het basisonderwijs. Vanwege omstandigheden ben ik in 2014 naar Nederland verhuisd en startte ik als kamermeisje bij Check in Cleaning. Zonder enige ervaring heb ik mijn werkzaamheden bij Check in Cleaning uitgebreid van kamermeisje, naar supervisor, de rechterhand van de housekeeping manager en momenteel leid ik mijn eigen housekeeping team bij Check in Cleaning.

Ik heb het altijd belangrijk gevonden om mijn kennis te verbreden, doorzettingsvermogen te tonen en mijn grenzen te verleggen. Ik heb mijn management vaardigheden ontwikkelt door de begeleiding van mijn mentoren bij Check in Cleaning. Door mijn vaardigheden als onderwijzeres kan ik mijn ervaringen en ontwikkelingen goed doorgeven aan andere collega’s.

Waarom Check in Cleaning?

Ik werk met volle passie voor Check in Cleaning omdat het een voortgaand, snel groeiend en innovatief bedrijf in de hospitality sector is. De organisatie geeft je de ruimte om te groeien, jezelf te uitten en je te blijven ontwikkelen.